Post by madogarweiplan on Mar 11, 2022 19:53:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Oculus ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Oculus IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda generator zlato ▞▞▞
▞▞▞ Oculus 2022 version ▞▞▞
Nisem prepričan, ali ima še kdo to težavo, vendar mi aplikacija ni dovolila ogleda mojih posnetih oddaj, pravkar se je prikazala s simbolom wifi s klicajem. Potem sem se poskusil odjaviti in ko sem se vrnil, je izbrisal vse moje posnetke. Še vedno si ne morem ogledati svojih kodiranj, ko delam nova.
V redu je, vendar sovražim, kako moraš to uporabiti za nastavitev svojega oculus quest 2. Naj povem to. Zabavno je, vendar je tako kot aplikacija za playstation. v tem primeru to ne doda dobesedno nič. Oculus quest one go and to ali karkoli že so bili. V bistvu uporabljam zadevo besedila v govor za svoj video, ker sem prelen, da bi tipkal, zato ni smiselno, zakaj je to v redu
Za popravilo aplikacije sem moral popolnoma ponastaviti aplikacijo. Deloval je popolnoma v redu, vendar je bil moj uporabniški vmesnik popolnoma drugačen in manjkale so pomembne nastavitve.
Ne morem se prijaviti niti za zagon naprave... to je zanič. Kupil sem ga za rojstni dan svojega otroka in ga ne more igrati.
Ne morem se združiti z našim Oculus quest 2. Preizkusil vse ... kakšna potrata. Od podjetja, ki z mojimi podatki služi toliko denarja, pričakujem več. če želite moje podatke, naredite aplikacije, ki delujejo.
Imel sem težavo z aplikacijo "Anatomija človeka". Potem ko so težavo objavili tukaj, so jo hitro odpravili. Zelo težko je bilo vzpostaviti neposreden stik z njimi: nobene povezave "podpora za obračunavanje" nisem našel. Razen tega je program enostaven za uporabo, če niste popoln začetnik v uporabi pametnega telefona.
Pravkar sem prenesel aplikacijo in ko pritisnem gumb za nastavitve, se celoten zaslon ne odziva. To se zgodi tudi pri poskusu odjave.
Ta aplikacija je neuporabna. Nenehno prekinja seznanitev z mojimi slušalkami in edini način, da to začasno popravim, je ponastavitev na tovarniške nastavitve moje naloge 2. Piše, da poglej v slušalke, da dobiš svoj žebljiček, vendar mi ga slušalke ne dajo.
Odlično je. Tako zelo obožujem svoje iskanje! Resno, ta aplikacija zelo pomaga. Tudi brez nekaterih večjih iger je še vedno zabavno. Poleg tega lahko z njim počnete nekaj res zabavnih stvari. Poiščite SideQuest na YouTubu!
Precej dobra aplikacija. Vendar ne deluje pravilno z "območjem izreza". Na mojem Pixel 4a je vsebina zaslona premaknjena preveč navzgor in se prekriva z izrezom kamere. Ko želim iskati po trgovini, se je zelo težko dotakniti iskalnega polja.Imam veliko težav z aplikacijo za Android, uporabljam tako Android 9 kot še vedno v 10. Aplikacija je odrezana od moje zareze na zaslonu in pretakanje ne deluje. Za sekundo ali 2 se začne pretakati v redu, nato pa samo zamrzne.
Oculus Viihde twuy
Aplikacija naredi tisto, kar bi morala AMPAK. Uporabniški vmesnik je počasen in zaostaja zame, in kadar koli poskušam oddati iz svoje naloge 2, se prikaže samo črn zaslon, vendar še vedno predvaja zvok. Upam, da vam bo uspelo to popraviti.
Če je prišlo do situacije, ko ste potrebovali nov telefon ali ste ga morali iz nekega razloga ponastaviti na tovarniške nastavitve! ne morete povezati slušalk. Zakaj je to slabo - aplikacija je v bistvu neuporabna, uporablja se samo za povezovanje krmilnikov in podobno ... no v mojem scenariju so se MOJI KRMILJERI POkvarili IN NE MOGEM POVEZITI novega krmilnika, ker JE APLIKACIJA OCULUS EDIN NAČIN POVEZAVE. In edini način za ponovno povezavo oculusa je ponastavitev na tovarniške nastavitve...TOVARNIŠKA PONASTAVITEV= IZGUBIM VSE PLAČANE IGRE TUDI RAČUN IN PRIJATELJE
To je super in lahko prenesete aplikacije, ki niso na oculusu, na oculus in je super za igranje!!!
Ne morem se povezati s facebookom. Samo nalaga se neskončno. Odstranil sem, osvežil, se poskusil prijaviti v svoj račun oculus in še vedno sem imel isto težavo, ko sem bil vpisan. Pravkar sem porabil 300 $ za svoj komplet vr in ga sploh ne morem uporabiti
Ta izdelek je zanič, poskušam se povezati že 2 uri. Imel sem polne vrstice. Podporo sem prebral več, kot si lahko predstavljate, poskušal sem vzpostaviti povezavo, vendar potrebujem to neumno aplikacijo za pomoč pri povezovanju hudiča, ne morem preskočiti nastavitve, tako da so me v bistvu prevarali za 200 $, hvala Marku in tvoji retardirani presti za logotip.
Popolna aplikacija. Med odmorom za kosilo v službi lahko brskam in kupujem igre. Kot nalašč za kompulzivne kupce iger, kot sem jaz. Prav tako imate popoln dostop do nastavitev vašega računa, dvofaktorskih žetonov in drugih možnosti profila. Imajo tudi družabne dogodke, na katerih je dobro spoznati ljudi, ki igrajo igre, ki so vam všeč. Imam Oculus Rift S. To aplikacijo uporabljam, da imam igre pripravljene, ko pridem domov.
Ta aplikacija mi je vedno delovala od Oculus Go. Zdaj, če lahko samo izbrišemo svoja obvestila, namesto da odstranimo in znova namestimo aplikacijo, bi bilo super.🤷🏽
Aplikacija na mobilnem telefonu je okorna, težko jo je iskati in se ne nalaga dobro. Posebno razočaranje je iskanje seznama želja, ki je osnovna značilnost spletnega mesta knjižnice videoiger. Ko ga najdete ... se naloži samo prvih pet ali šest iger. To je zelo dražeče. Funkcija kastinga je kul. Če imate kakršen koli način, da prevzamete upravljanje s telefona, tako da lahko manj izkušen igralec VR poišče pomoč, bi bila to dobra ideja. Prav tako je težko deliti eno napravo/račun z družino.
Zelo moteče. Predvajanje le redko deluje in aplikacija skoraj zmrzne vsakič, ko jo uporabim. Samo prikaže simbol oculus in ostane tam.
Je veliko slabša od aplikacije IOS dobesedno brez razloga. Facebook se je iz nekega razloga odločil, da tej aplikaciji ne bo dodal funkcij. Na primer, "uporabi telefon na tem računalniku" v slušalkah je združljiva samo z aplikacijo IOS. To ni omejitev za android, povezava na okna (za okna) & kde connect (za linux) že dolgo dela to, kar počne ta funkcija in še več. Hudiča, povezava za windows & kde connect OBA NE delujeta na iPhonu, zato verjamem, da je na androidu veliko lažje.
Oculusa dobesedno ne morem povezati. Pravkar sem ga kupil danes in aplikacija je zanič. Želite dostopati do menija? Zamrzni. Želite povezati oculus? Zamrzni. Želite pritisniti dobesedno kateri koli gumb? Zamrzni. Imate najboljše slušalke VR na svetu, vendar najslabšo aplikacijo na svetu. Prosim popravi.
Pravkar sem prejel Quest 2 in ga ne morem seznaniti s telefonom. Ko sem šel na spletno mesto za podporo, ni bilo možnosti, da bi ga seznanila, če imam težave. Razen tega je v redu
Nisem še dobil svojega questa 2, tako da ne vem za del VR, vendar sta zaenkrat vmesnik in uporabnost (če je to beseda, vendar ne) odlična in ima tudi prijeten svež, čist videz, nekako kot Steamin kup flapjacks v lepi obleki z metuljčkom in ja, všeč mi je in ja, sem napihnjena, ampak to ni pomembno, pomembno je, da ga dobim s 4 zvezdicami, tako da ja 👍
Ta aplikacija bo zlomila svet po izidu Oculus quest. Prosim Boga, da bi ljudje v Oculusu res vložili vse za to. Nimajo pojma, do česa bi to lahko pripeljalo! S tem bi lahko ustvarili prvi svet Oasis! Brez računalnika in brezžične VR, S sledenjem Roomscale!! Moj bančni račun bo zajeban, iz dobrega prekletega razloga❤❤
Aplikacija je v redu, saj ima težave s seznanjanjem mojega iphone-a z naglavnim kompletom, da dobim moja obvestila, in življenjska doba baterije na naglavnem kompletu je zanič, tudi umira. lahko prosim to popravite.
Spremeniti moram svoj način plačila, za to pa se morate dotakniti slike profila v zgornjem levem kotu zaslona. To bi bilo enostavno, če bi sploh bilo.
Živjo, moja izkušnja z aplikacijo in go je neverjetna! vendar me je zanimalo, ali bi lahko dodali Minecraft VR in VRChat za pot? Vem, da nekateri uporabniki go sanjajo o tem. jaz. Sovražim stransko nalaganje, to je neumno.
Calming Crosswords 言葉 nzg
Imam popolnoma enake težave pri povezovanju z aplikacijo kot vsi ostali. Samo iz škatle in če ne bo začel delovati do konca dneva, bom vrnil Quest 2 in dobil nazaj svoj denar. Vidim dovolj istih pregledov, za katere sem prepričan, da Meta ne bo odpravila težav.
Nekako počasi, vendar to ni moj problem. Ko želim posneti video med predvajanjem, se video ne shrani v telefon? Iskal sem svoje datoteke visoko in nizko.
Aplikacija je lahko včasih v težavah in se zapre. Počasno nalaganje zavihkov. Nisem velik oboževalec tega, da vsi prejemajo nove posodobitve svojih aplikacij in iskanja, ko se z ženo sprašujemo, zakaj smo še vedno obtičali različico za vsemi drugimi. Potisniti ga je treba na vse slušalke hkrati. Ne posamezno.
To je precej dobra aplikacija, edina težava, ki jo imam, je, da poskušam povezati obvestila mojega telefona Android s slušalkami, sledil sem navodilom in odšel do naprav, vendar ni gumba, ki pravi "obvestila telefona"
Aplikacija potrebuje večji tlc. Skozi aplikacijo skoraj nič ne moreš. Moj način plačila nenehno zavrača. Uporabljam darilno kartico Visa in je ne sprejemam. Moj sin je zelo razočaran, ker se je veselil nove igre.> Quest 2 zahteva Facebook račun za nastavitev > Facebook napoveduje, da ga naslednje leto ne bo zahteval (ni določen datum) > Quest 2 mora zdaj shraniti več mesecev, dokler ne popravijo te grozljive poslovne odločitve
Oculus 娛樂 wup
Bluetooth ne deluje, zračna povezava ne deluje in svojega oculusa ne morem povezati s telefonom ALI računalnikom, ne glede na to, ali je s kablom ali brez njega. Preizkusil sem vse, kar sem iskal, in vsakič, ko ga poskušam povezati s telefonom, mi reče, naj poiščem 5-mestno kodo, ki je nikjer ne najdem. Vklopil sem zračno povezavo na slušalkah in namizju, uganite, kaj se je zgodilo, ko sem kliknil "pair"?Nič. Zahvaljujoč tebi ne morem igrati igre, za katero sem porabil 30 $. Odlično opravljeno.
Oculus Viihde twuy
Edini razlog, zakaj mi je všeč aplikacija je, da lahko na svoje otroke Oculus 2 prenesem nove igre in stvari, ne da bi oni vedeli! Ko ga oblečejo, je presenečenje!
Mmmmm Po mojem mnenju ima quest 2 neverjeten okus, res moram vedeti, kaj doda tisti električni občutek z vsakim grižljajem. Nadaljujte z odličnim delom!
Ta naprava je zelo zasvoji, tako se zabavam ob igranju iger in ogledovanju različnih območij sveta.
Ok, iskanje je neverjetno, vendar imam nekaj težav s sledenjem. Tako da včasih, če svoj vr postavim na glavo, se mi celoten zaslon obrne na glavo in edini način, da to popravim, je, da izklopim vaš vr. Toda razen te težave je izkušnja z oculusom odlična in bi ga zagotovo priporočil prijateljem, če bi ga imel. Oh, ampak zelo pomembno vprašanje, ali boste na koncu dodali minecraft v oculus quest 2. To bi mi bilo všeč, ker vidim, da je na drugem.
Neverjetno prijazen uporabnik, zelo priporočljiv za ljudi, ki so osamljeni. Tudi Ker se otroci tako zelo zabavajo z vr, menim, da bi bilo učne igre za njih plus. Izrecno, ko ni v šoli prav. Ali celo A Classroom je imel enega na študenta. Vsi bi lahko bili v VR skupaj kot avatar in se učili od svojega učitelja izven gledališkega platna. Tudi učilnica, ki jo lahko učitelji urejajo. Z vsemi njenimi učenci v sobi Oculus, dobro delo, dobro ste opravili.
Res kul uvod v VR, vendar imam resne varnostne pomisleke.Ko sem se prijavil na nekatere storitve VR, sem začel prejemati opozorila o tveganju za račun ne samo za eno e-pošto, ki sem jo dal v svoj VR, ampak za vsa svoja e-poštna sporočila, tudi za službeno e-pošto. Bolje je, da se vozite z dirtbikes kot pa igrate na srečo s krajo identitete in podatkov.