Post by madogarweiplan on Mar 11, 2022 19:56:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Downhill Smash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Downhill Smash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ włamać monety ▞▞▞
▞▞▞ Downhill Smash 2022 version ▞▞▞
Ta gra mogłaby z łatwością stać się obecnie najszybciej rozwijającą się mobilną grą akcji! Zamiast tego jest to kolejny chwyt gotówki. Rozgrywka jest świetna, ale pragnienie pieniędzy nie. System kluczy jest bez wątpienia sfałszowany, mikrotransakcje widać prawie wszędzie, cholera. Do twórców: Porady ode mnie? Dużo szybciej i uczciwiej jest zarabiać na dłuższą metę niż zarabiać w grach typu cash-grab w krótkim okresie. Mogła łatwo być 5-gwiazdkową grą.
Gra jest fajna, ale broń Boże, że chcesz wyłączyć dźwięk w grze. Dosłownie za każdym razem, gdy zamykam grę lub ją minimalizuję, dźwięk po prostu się włącza. Jeśli go wyłączę i obejrzę reklamę, dźwięk znów się włączy. Nie muszę słyszeć tego samego efektu dźwiękowego revvingu lub efektu dźwiękowego, gdy próbuję słuchać innych rzeczy.
ehhh
Downhill Smash ארקייד gnif
Strasznie nie mogłem zagrać ponad 7 razy, a potem musiałem czekać 14 minut, aby odzyskać klucze
Klucze, których używasz do gry, nie regenerują się
Downhill Smash Arkade lmgc
Istnieje już koncepcja paliwa, a także pomysł ograniczenia czasu zabawy energią. Zabawne tak, ale zbyt wiele zakupów w aplikacji. Dobra gra, zła implementacja
to prosta zabawa lepsza niż wiele gier mobilnych! 🦎.
Zabawa za to, czym jest. Poważnie ograniczone przez niepotrzebny system energetyczny, który powstrzymuje ilość gry, dopóki nie kupisz więcej.
Dźwięk włącza się po wyłączeniu. Napraw to, to trochę denerwujące.
naprawdę dobrze bez reklam
jest tak fanem niszczenia zombie
Nie można kontynuować gry bez oglądania reklam
Z jakiegoś powodu moja recenzja została usunięta. Ta gra jest identyczna z inną grą o tej samej nazwie. Obie gry są dostępne w sklepie Play, ale pochodzą od różnych deweloperów. To jest jak zdzierstwo dla ludzi, którzy kupili ulepszenia i wszystko w ostatniej grze, ponieważ są one niezbywalne, a ponieważ jest to dokładnie ta sama gra, o której myślałem, dopóki nie zacząłem kopać i nie odkryłem, że mam już drugą gra zainstalowana Po prostu zapomniałem, że nadal jest zainstalowana.
Zabawne, ale reklamy ciągle blokują mój telefon. Dodatkowo jesteś ograniczony przez system energetyczny, który jest uzupełniony licznymi reklamami, płacąc za ulepszenie broni i innymi stałymi wyskakującymi okienkami, na które możesz wydawać pieniądze. Rozumiem, że muszą zarabiać pieniądze, ale dobroć.
Zabawna koncepcja gry. Szybko staje się niemożliwe, aby przejść dalej, na przykład w ciągu 2 dni od grania. Zalany reklamami, które dają tylko niewielką korzyść do oglądania. W grze ustawione są paywalle. Chcesz czwarte miejsce na broń, zapłać ~5 USD. Chcesz ulepszyć broń do legendarnej, zapłać ~2. Wolałbym, żeby było to dostępne za darmo w ramach przepustki do gry lub po prostu za 5 USD za całość gry, ponieważ koncepcja jest prosta.
bardzo fajnie żałuję, że nie było tak lagi
gra w gud
Downhill Smash Arkade xbdd
To fajna gra. Skończyłem w 3 dni. Ale kiedy dojdziesz do ostatniego poziomu, złoto, które otrzymasz za ukończenie map, spada co najmniej 10 razy. Myślę, że popełnili błąd w kodzie. Złoty postęp na końcu poziomu jest ogromny. Ale rzeczywiste złoto, które otrzymujesz, jest o jedną cyfrę mniej. Gdy dojdziesz do końca, wszystkie poprzednie poziomy również przestają dawać złoto. Zapłaciłem za to. A teraz tego żałuję.
Paywall WSZYSTKO. zapłać, aby wygrać WSZYSTKO. Ups, grałeś w tę grę 7 razy, nie możesz już grać, dopóki nie kupisz kluczy. Zabawa w istocie, ale natychmiast zrujnowana przez chciwość. Obrzydliwe, nienawidzę, okropne, frustrujące, złe. Będę zwracał uwagę na aplikacje tej firmy, aby upewnić się, że nigdy ich nie instaluję
Straszny. Absolutnie okropne. Fałszywe reklamy kazały mi wierzyć, że ta gra będzie taka, jak przedstawiono w reklamach. Nazwij mnie głupcem, że w to uwierzyłem! Gra napełnia twoje gardło ofertami i reklamami, tak bardzo, że umarłbyś z uduszenia… chociaż wolałbym uduszenie niż ten ładunek śmieci. Niesamowita ilość odrażających śmieci, które ta gra zdoła wepchnąć w twoją twarz, generuje własną grawitację. Co za żart.
Kolejna gra z energią. Jeśli go pobiorę, chcę grać tak długo, ile razy chcę. Dlaczego wy, twórcy, to robicie? Och... zgadza się, pieniądze
Czy możemy po prostu docenić, że ta gra nie zawiera reklam?
Gra jest fajna, ale denerwuje to, jak budynki i namiot zombie przyklejają się do głazu… jeśli biegnę przez budynek, dlaczego najmniejszy kawałek drewna zatrzymuje ruch moich głazów. Może być świetną grą, jeśli coś zostanie naprawione. Nie otrzymasz nagród, gdy przekroczysz linię punktu kontrolnego, chyba że oglądasz reklamy. Nie wspominając, że mam legendarną piłę łańcuchową i szable fazowe, a i tak nie przebrnę przez wszystko!
Gry są dobre, ale gra jest absolutnym śmieciem, ponieważ nie uzupełnia kluczy, gdy aplikacja jest zamknięta, co jest kompletnym śmieciem, mieliśmy tę linię kodu do uzupełniania, gdy aplikacja jest zamknięta przez długi czas. Podsumowując, spraw, aby gra mogła uzupełniać klucze, gdy jest zamknięta lub nieotwarta.Gra jest dobra do niekończącej się gry, była całkiem fajna. Jest bardzo grindowa z ograniczoną energią, ale wystarcza na grę w odbiór i gra. Narzekam, że możesz kupić broń z późniejszych map, ale nie możesz jej użyć, mimo że nadal zużywa Twoje diamenty powinny dać wyraźne ostrzeżenie o tym, a może jest to podsłuchiwanie
to fajna gra i jak dotąd mam z nią dużo zabawy
Downhill Smash Arcade uyzs
Gra jest świetna, ale mama powiedziała, że Twoje reklamy pomiędzy grami są nieodpowiednie dla dzieci takich jak ja, więc kazała mi to odinstalować.
Jeśli usuniesz grę, czy zapisze to Twoje postępy w grze? I musisz sprawić, by co jeden lub dwa poziomy, a nawet trzy poziomy, zyskasz nowe miejsce na broń. Proszę
ta gra jest taka fajna.. ale nienawidzę tego, że nie dla F2P cos, aby odblokować nowy slot, musisz zapłacić prawdziwymi pieniędzmi!!! zawiedli!
Zgadzam się z innymi recenzjami, że sama rozgrywka jest fajna. Jazda głazem jest miła i w ogóle. Ale ulepszenia, osuwiska itp., wszystko wydaje się niesprawiedliwe i trudno jest robić postępy i wydaje się, że wcale nie zależy to od umiejętności
Ogłoszenia bez możliwości zamknięcia. W przeciwnym razie fajna gra
Błąd na poziomie systemu jest nieprawidłowy.Każda wielokrotność poziomu 10, 20, 30 itd. ulepszenie nie zwiększa poziomu. Jak 100 >> 100 nie zaktualizowane. Napraw proszę i oddaj monetę..
naprawdę dobra wskazówka dotycząca gry: staraj się nie uderzać w kamień
Cats & Soup - Cute idle Game Симулације myuo
hmmm......Dobra gra...
Nieco zapluskwiony. Pojazd taki jak czołg lub samochód byłby lepszy. Wydarzenie „tygodniowe” nie zmieniło się od ponad 3 tygodni.
możesz dużo grać bez reklam
Nazywa się to downhill, a nie downcave, zbyt wiele jaskiń, jeśli robisz jaskinie, osuwanie się ziemi powinno być zatrzymane z powodu małych szczelin, małych wysokości bezużytecznych do skoku, po uderzeniu w górną jaskinię cofa się, Broń jest zdecydowanie za słaba, to jest 70% gra PTW, albo po prostu czekaj na wygraną dla codziennej nagrody, dla rzeczy premium, przepraszam, odinstalowałem tę grę, sprawdzę później po tym, jak naprawdę nazwała się „zjazdami”, a nie „jaskiniami”.