Post by madogarweiplan on Mar 11, 2022 20:02:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ ALONE... ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ALONE... IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више злата ▞▞▞
▞▞▞ ALONE... 2022 version ▞▞▞
Одлична игра. Визуелно запањујуће са звучном подлогом која доприноси поједностављеној игрици. Само моја врста игре...
Ова игра је једноставна у теорији, али тешка у извођењу, и дефинитивно има ту удицу „само још један покрет“.
Додатна звезда због могућности да слушам моју музику у позадини. Чврст.
Управо сам купио игру, на екрану за избор игре пише „Ветеран“ а испод пише „-Тешко- Зашто би игра почела на тешком? Не могу да пронађем ниједно подешавање за промену тежине? Зашто рећи „тешко“ ако постоји није средња или лака опција? Зашто би игра почела од „Ветеран“? Зар не би требало да почне као почетник, или почетник, или приправник или било шта друго? Као обичан играч, волео бих да променим подешавање потешкоће у нечему што заправо могу да играм. Нећу проводити сате вежбајући било коју игру.Желим да скренем пажњу на неколико минута овде или тамо и заправо напредујем у игри. Тренутно ми се чини немогуће да дођем до следећег "закључаног" нивоа, шта год то значило.
Заиста тешко, али забавно, иако с времена на време фрустрирајуће.
Још увек нисам сигуран да ли желим да похвалим програмере или да их убијем у сну што су направили ову игру. Идем на похвале јер не знам где живе.
ALONE... ஆர்கேட் iqu
Веома добро обављено.
Лепа игра
Ако волите супер тешке аркадне игре са сјајном музиком, купите ово. Веома сличан по привлачности играма као што су супер хексагон или геометријски ратови.
инсане брув!!!!
ALONE... Arkade qwch
Дивна игра, течна са предивним звучним записом. Неки проблеми са програмирањем, али не превише озбиљни.
Штит за надоградњу није довољан да продужи сесије, тако да многи неће видети игру у пуном потенцијалу. Заглавио сам покушавајући да добијем 6000м на про. Поред превелике тежине, ово је фантастична мала игра.
Ова игра је одлична - и заправо ме је натерала да купим и њихов други наслов "ПУК". Наставите са одличним радом Ласер Дог!
Ужасне контроле.
Време је да поново пробате игру ако нисте играли годинама!
Одлична мала игра, вредна новца.
Веома кул игра свиђа ми се
Candy Crush Jelly Saga Jumboq zkm
Тако је једноставно; Не могу да верујем колико се забављам.
Треба решити два проблема: 1. Грешка због које игра не схвата да сте мртви и тера вас да затворите апликацију да бисте је поново репродуковали. (Верујте да се то дешава када немате интернет везу и започните нови ниво. Игра покушава да прикупи резултате, али не може да изазове појаву грешке.) 2. Преосетљивост на таблетима. Игра се одлично игра на телефонима, али на таблету (Некус 7 у мом случају) једва могу да померим прст пре него што капсула одлети у правцу. Иначе, изванредна игра и звучна подлога. Супер зависност.
где могу да набавим музику?
Једноставна, забавна али изазовна игра. Време ће пролетети када почнете да га играте.
Контроле течности, звучна подлога и фактор „само још један покрет“ који вас тера да покушавате док вам се палац не умори. Ипак, прилично стрма крива тежине.
Предности: леп дизајн, лака контрола и забавна игра која изазива зависност. Против: тешка прва игра и осетљивост контроле. Недостаци нису значили да ми се не свиђа, то је само значило да ће дати боље искуство ако можете да почнете са лакшим нивоом и ако можете да прилагодите осетљивост контроле по свом укусу. Осим тога, игра је угодна и забавна.
Волим визуелне ефекте, волим адреналин, волим епску музику и волим дизајн. Одлична игра трзања!
Један од најбољих убица времена које сам икада купио. Игра је брза и забавна за играње. Постоји нека крива учења, али када је прођете, игра заиста постаје нешто друго. Ипак, надам се да ће програмери наставити да ажурирају и додају садржај. 5 звездица од мене!
Одлична игра, волели бисте да видите још неколико начина игре? или могућност да надоградите или прилагодите брод за који играте, али ипак је то одлична игра вредна куповине
Волим ову игру. Веома је заразна, још увек не могу да пређем ниво ветерана, близу сам па можда у неком тренутку.... Ово није игра за повремене играче, ако не волите тешке игре, онда пазите се. , ова игра је веома тешка, али и веома забавна и изазива зависност.
Купио сам из хира јер нисам играо игру на свом телефону више од 2 године и ово је дефинитивно вредело набавке. Музика је одлична, игра је тешка, али ми се тако свиђа јер ме тера да наставим да играм док не достигнем следећи ниво који једва чекам да достигнем. Ова игра ипак није за бечке.
Заиста забавно, мало тешко у почетку, али боље од већине других игара
Веома забавно! Надам се да ћете наставити да ажурирате игру у будућности!
ALONE... 아케이드 frcm
Свиђа ми се, одлична игра. Међутим, треба да се ажурира за екране величине 18к9.
Контроле уопште не раде, не купујте ово.
Заиста волим да играм ову игру. Веома је лако изгубити сат времена играјући ову игру. Повећана тежина је веома лепа и представља изазов. Радо бих платио да имам пакет различитих боја коже/ракета. Волео бих да игра има мале изазове укључене у сваки ниво тежине, као што је Супер Меат Бои где морате да завршите одређени ниво или курс за кратак период уместо да увек покушавате да одете мало даље него што сте прошли пут.
Ова игра је тако једноставна, али ипак веома добра изазовна игра. Играо сам мало било је као шта да радим, а онда сам користио палац према упутствима за просјачење и бам сам крстарио. Ове једноставне игре свако може да покупи. Али биће потребно ваше стрпљење, учините да се много рушите. Звук је заиста добар са лепим слушалицама, музика је одличан електронски звук који вас покреће и игра. Волите једноставну графику и игру. Тако срећан што сам управо постигао још једно одушевљење за мобилни андроид. Хвала Дев...