Post by madogarweiplan on Mar 11, 2022 20:11:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stack Ball - niszcz platformy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stack Ball - niszcz platformy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ wytrzymałość generatora kodów ▞▞▞
▞▞▞ Stack Ball - niszcz platformy 2022 version ▞▞▞
Pozdrawiam
Fajna ale trochę nudna bo to tak długo przeskakuje od miejsca do miejsca😉
Po 3 minutach od wykonaniaem się napisanie oceny. Odrazu po uruchomieniu aplikacji zaczęło się ścinać teraz i chwila są teraz jakieś reklamy, widać, że gra zrobiona dla pieniędzy. Nie polecam.
Na początku mi wychodzi a na końcu się udało, a bardzo fajna i 5 gwiazdek.
Jako krytyk gier powiem, że to dobra gra, ale nie jest to arcydzieło. Moim pierwszym problemem było; to była wojna o lag walcząca w grze, ponieważ mam nadzieję, że naprawią straszne lagi. Mój następny problem był; DROGA do wielu reklam, za każdym razem, gdy dołączyłem do gry, założę się, że dodał, kiedy wciskam, aby zagrać, BOOM! Dodaj, mam nadzieję, że naprawią mnóstwo dodatków. Ostatni problem; błędy/usterki. Ilekroć naciskam „Nie, dziękuję!” przycisk, naciskam go, I NADAL GRA I DODAJ! Proszę to wszystko naprawić. ★ Oficjalna ocena: 2 ★
Aplikacja byłaby super gdyby nie reklamy... wszystko psują, dlatego daje 3 gwiazdki. Chce poziom reklam (następny poziom i wyskakuje mi reklamy). To naprawdę denerwujące
Bacon May Die Екшън qlsq
Stack Ball - сломай платформы Аркади qhsm
Gdzie jest wyzwanie? To jest jak gra, w której jest jak, naciśnij w prawo, aby przejść prosto do mety, ale poczekaj, aż światło zaświeci się na zielono!! Świetny! Teraz zrób to 100 razy i ukończ poziom! Teraz zrób to dwa razy, a obejrzysz reklamę!
Gra jest nudna szybko sie nudzi kulka moze moze chudy ale brakuje chromu. Za mały poziom trudności.zagralem 5 minut i gra się sama znudziła .Strasznie zacinając tego, że mam iPhone'a 14 pro maks. Nie polecam tego głuwna.w jaki sposób reklam nie polecam
Nudna ta gra daje 2 dni
najbardziej skuzająca gra
xxdddd DDDD
ok
Gra typowa wieża z kulką, nie ma nic nadzwyczajnego.
Za dużo lelram i sama gra jest fajna daje 3 ✨
Gra jest bardzo fajna lecz jest za dużo reklam
hhhh
ZBYT DUŻO REKLAM. NIE CIESZY SIĘ Z GRY ZDECYDOWAŁEM SIĘ NA NIEZAINSTALOWANE APLIKACJE.
reklamy co lvl
Strasznie sie zacinasz
Stack Ball - Crash Platforms আর্কেড rjb
Nie lubie tego typu gier
Yyy ... nie. Co powinienem zrobić? Nie mogę przenieść piłki, więc zawsze przegrywam. Nie polecam tej gry nikomu, kto się nudzi.
To świetna gra. Świetna gra na stres. Jedno jest jednak kilka reklam. Gdyby nie było tylu reklam, ile jest, dałbym tej grze pięć gwiazdek. Stack Ball jest świetny, gdy jesteś znudzony lub masz wolny czas.
Uwielbiam tę grę, ale to naprawdę denerwujące, gdy nie chcę kontynuować gry z reklamą, więc klikam Kontynuuj i ładuje się reklama, a potem nawet nie pozwala mi kontynuować tej samej gry! Jest to bardzo wciągająca gra, ale byłoby bardzo mile widziane, gdyby tak się nie stało. Mogę dać jej tylko 5 gwiazdek, gdy rozwiąże ten problem, chociaż ogólnie uwielbiam tę grę, ale po prostu nie doceniam tego problemu w szczególności.
Za bardzo lubię tę grę 😍, ale w tej grze chcę ulepszyć, jak możemy zmienić kolory naszych piłek
zajefajna gra tylko ,że pewnego dnia zatrzymam 111lvl. a drugi dzieńm 90lvl. *smutny*
Reklamy co 2 poziom
Uwielbiam tę grę i jest to naprawdę zabawna gra 2, ale chciałbym, abyś sprawił, że poziomy były o wiele trudniejsze. Byłem na poziomie 200 w dniu 2. Poza tym mi się podoba.
szczerze, jest to szara gra grafika, sterowanie, cała gra jest po prostu cudowna, ale za dużo reklam, nie może być tak wiele reklam po każdym poziomie, wiem, że otrzymałeś zapłatę, reklamujesz, ale wkrótce, jeśli będzie trwać dalej, nie będzie nikogo zobaczyć cudowne reklamy, a szkoda, ponieważ wiele z tych reklam to bardzo urocze i zabawne gry, to jedyna rzecz, której wam życzę, ponieważ gra jest po prostu fantastyczna, naprawdę ją kocham i wiele innych ....
Naprawdę dobrze, podoba mi się to, że nie potrzebuje WiFi
O co hodzi i co dalej robić nie jest w CatSim niech nie jest to jest mój pierwszy blog roku nie ma d nie jest to, że nie jest w pracy mamy bo w Angelę gram w Angelę nie 3 tylko
słaba gra
Bardzo podoba mi się ta gra, którą umieściłem 4, ponieważ w każdej rundzie pojawia się wiele reklam
Homo Ludens - Polskie Towarzystwo Badania Gier
To ciekawa gra, ponieważ piłka jest zabawna
Nudne i zbyt wiele reklam. Naprawdę nie polecam. Zawsze reklama po rundzie (oczywiście co 15-20 sekund) i jest nudna. Ulepsz tę grę
to dobra gra.... ale twórca zaprojektował tylko około 5 poziomów, które powtarzały się w całej grze. jest to wciągająca gra… chociaż nie ma różnicy między każdym poziomem. po każdym poziomie pojawia się reklama!!
Lubię tę grę, ale nie znoszę tego, jak ludzie narzekają na reklamy - Jak kliknij i włącz w trybie samolotowym. To jest jak błaganie o ocenę gry w stylu: „Czy chcesz ocenić grę?” Właśnie zacząłeś i błagają cię.. A oni chcą tylko gwiazdek, aby mogli zdobyć dużo pieniędzy - polecam, ale włącz tryb samolotowy._.
bardzo fajne
Bardzo fajna gra 😉 tylko kiedy ci się kończy dziesięć bost to mało, aby widać i przez to można umrzeć
Ta gra nie jest dobra. Piłka ma być w tym samym kolorze co plansza pod nią. Niedobrze.😩😓
4 zawiwsza sie bez przerwy i tak do super
Czasami trudna i za duzo reklam Nie za bardzo polecam
Dobra gra platformowa z awarią
Gra super tylko się zacina i za duzo tych reklam
Ta gra jest niezwykle relaksująca i satysfakcjonująca.
Reklama Dużo
Ta aplikacja jest najlepsza wśród najlepszych, ta gra jest bardzo interesująca, zwłaszcza gdy ty i twoja dziewczyna gracie w nią na telefonie
mi się podobać bo to żyć z
WAAAA zbyt wiele reklam! WOW! Każda szansa, jaką daje ta gra, sprawia, że oglądasz reklamę. Po każdej porażce, każdej wygranej, za każdym razem. 30 sekund też. Mogłaby być fajną grą, gdyby nie tyle reklam. Przejdę do odinstalowania z tego powodu. Czy twórcy gier jeszcze tego nie zrozumieli? Rozumiem, że musisz zarabiać pieniądze, a reklamy są tego częścią, ale cholera. Wyluzuj reklamy i przestań być taki chciwy.
(Oceniam tę aplikację na trzy i pół, powiedziałbym, że gra jest fajna i wszystko, ale kiedy mi się nie uda lub idę na wyższy poziom, dodatek pojawia się cały czas i naprawdę mnie irytuje, to jedyna rzecz o tej aplikacji Adds! Możesz usunąć niektóre z nich, a ja zmienię to na bardzo pozytywną recenzję, dziękuję)