Post by madogarweiplan on Mar 11, 2022 20:17:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafting and Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack kristályok ▞▞▞
▞▞▞ Crafting and Building 2022 version ▞▞▞
Öcsi, a textúracsomagjai már nem működnek, mi a baj velük
Crafting and Building Avventura ivad
FRISSÍTÉS (2021. AUG. 18.): Nemrég fedeztük fel, hogy frissítés érkezett a játékhoz. Most nem tudok rájönni, hogyan szereljem fel azokat a dolgokat, amelyekre szükségem van, mert többé nem lehet rákattintani a kívánt elemre, majd rákattintani a dobozra, amelybe be szeretné helyezni, hogy felszerelje. Hogyan kell most felszerelnem bármit is?
nagyon jo😚😚😚😚😚😍😍😍
Szia kedves fejlesztő! Valójában 3 vagy 5 hónapos kora óta játszom ezzel a játékkal, és a probléma az, hogy a játékban olyan sok hirdetés van, ami engem és mindenkit irritál, ezért kérem, minden frissítésnél a következőket tegyem... 1. Csak hirdetés a hallban, nem a világban való játék között. 2.Add hozzá a parancsblokkot Csak ennyit, ha javítasz ezen, nagyon értékelni fogom, ezért kérlek, tedd meg ezt minden következő frissítésnél, akkor 5/5 csillagot adok. Köszönöm.....
Nagyon jó alkalmazás, mint például az mc, de azt hiszem, elromlott a bc-je, egy hónapig engedett játszani, aztán megy és megy újra és újra, miért vetted el a minecraft textúracsomagot
Crafting and Building Avventura ivad
Jó nagyon csak pár i phonen nem lehet jacani!😑😁
köszönjük!minecarft pocket edition 0
Jó, de ha több házat építünk, akkor lemarad
Szeretem ezt a játékot, de nem tudok skywarral játszani, mert nem voltam bejelentkezve
Amikor legutóbb játszottam ezzel a játékkal, volt egy minecraft textúracsomagja, most pedig csak a ravaszkodó és építő textúracsomag van. Kérlek javítsd ki. Ha rosszul lett, nézze meg a következő héten
Ez teljesen egy Minecraft, de ha hozzáadok egy textúracsomagot, kilép a játékból, és újra csatlakozik, a képernyő nem működik, javítsd meg
Olyan mint a minecraft egy baja van hogy reklámokat ad be és ez idegesitő
Telefonon nagyon jó, de sajnos laptopon; Ez nem működik. Amikor megpróbálom megnyitni ezt az alkalmazást, az nem fog működni, és kilép a játékból. Remélem, srácok megoldják ezt, bár én nagyon élveztem ezt az alkalmazást
Ez a játék jó, mert az 1.17-es is hozzáadódik, de meg tudod-e oldani a késleltetési problémákat, például ha sok házat és falut hozol létre a világodban, mert létrehozok egy Genshin Impact Mondstadt falut, sok cuccot és tárgyblokkot teszek rá, de nagy késést ad, még ha görgetem is a képernyőn, lassított effektusnak tűnik, és a barátaim is tapasztalják, még akkor is, ha alacsony videóbeállításban vagyunk, a renderelési távolságunkat alacsony egyenletes grafikára tesszük stb. Ez annyira késés, plsss javít
De csak azért négy mert nincs szerver. Remélem, hogy a későbbiekben lesz.
Sok problémám van bejelentkezett a régi verzióba és szeretném az új verziót folyamatosan telepítettem és csak a régi verzió maradt meg :/ javítsd ki a játékot
Kérem, adjon hozzá 1.18-at, és KIJAVÍTSA A HIBÁKAT, ahelyett, hogy lusta lennénk, csak kísérleti lehetőségünk van
Csak 3 csillagot adok, mert miért nem frissül ez a játék, mindig van 1.17.32 a minecraftban ott már jön az 1.18
NEM LEHET VILAGOT CSINALNI NEM ENGEDI NEM TETSZIK EZERT EGY CSILLAG NEM MUKODIK😠😠😠😠😠
Félelmetes alkalmazás. Ki kell próbálnia ezt a játékot. Ez olyan, mint a minecraft, de ingyenes. Kérjük, javítsa az üveg textúráját úgy, hogy összeilleszti őket. Adj hozzá 1,18-at, ez jó móka lenne
Rendben, hallgass meg. Szóval um alkotó, kérjük, olvassa el ezt Az utóbbi időben problémáim voltak a játékkal. A szerverek rendben vannak, de az alkotók javítsák a problémát, mert szerintem hiba lépett fel a játék frissítése közben, így most olyan sokáig tart, és néha még a piacteret is be tudom tölteni.
5e Spells Underholdning djy
Régen olyan volt mint a mincraft most meg már mozdulni sem lehet hajták volna úgy ahogy van😠😠😠😠😠😠😡😡😡😡😡😡
Jó játék, olyan, mint a minecraft, de a probléma az, hogy amikor megpróbálok köveket és egyéb érceket bányászni, ez nem jelenik meg a készletemben, kérlek javítsd ki, hogy 5 csillagot adjak rá.
letöltés 666666666666 by Crafting And Building Games For Girls Adventure apk legújabb verzió 1.7-minApi19 android eszközökhöz.
Legrosszabb. Minden előrelépésem, őrtornyot és hidat építek, néhány óra múlva visszatértem valami mást építeni, de minden elmúlt, még akkor is, ha megnyomtam a mentés és kilépés gombot☹️☹️..nagyon csalódott vagyok és remélem a játék javítva lesz. És remélhetőleg vissza lehet állítani a hídomat és az őrtornyomat ☹️☹️☹️ (+ néhány percenként hozzáad) (indítsa újra az összes hozzáadást és miután megnyomta a Kezdőlap gombot)
Nem valami jó
Operációs rendszer: Windows, Mac, iOS, Android ... A Minecraft egy egyszemélyes, sandbox (tesztkörnyezetű) videojáték, amely lehetővé teszi a játékosok
Ez a játék nagyon jó, de szeretném a klasszikus kiadást, hogy megváltozzon a szívsávunk és a készletünk, valamint a Minecraft barlang és a Clif 2. része
Crafting and Building Cabaran murm
Nagyon szép játék, de amikor kinyitom, jön a világreklám, és újratöltődik a játékom, kérem oldja meg ezt a problémát
Ez a játék teljesen olyan, mint a minecraft, mert vannak benne olyan dolgok, amelyek csak a minecraftban találhatók meg pl.: elytra,ender drogon stb. Nagyon szeretem a játékot shaderekkel, nagyon valósághűen néz ki, szerintem ez a legjobb minecrafthoz hasonló játék
Ez a játék csak... utálom. Nem engedi, hogy csatlakozzam a húgomhoz, azt írja, hogy teljesen online volt, és azt írja, hogy van egy régi verzióm. Sokszor próbálom újratelepíteni, de nem megy. Ha ezeket meg tudná javítani, az 1 csillagból 5 csillag lenne.
letöltés Master Block Craft apk legfrissebb 1.1.4 verziója: Darkhound Games az Android készülékekhez. ... Block Craft 3D:Building Game.
Hát... csak úgy tudok belépni ha eltávolítom az alkalmazást és A Minecraftos textúra elveszett csak A gagyi játékbeli van meg
Szia, ez a játék nagyon jó, de mindig van egy hiba, ami mindig megtörténik velem, ha a játék megváltoztatja a bőrt, és azt írja, hogy meghaltam, de emlékszem, hogy bezártam az alkalmazást, és csak azért, mert megváltoztatta a bőrömet, ez nem jelenti azt, vegye el az összes munkámat, és egy hardcore-ban játszottam!!! És egy olyan földön, ahol alapvetően nem volt semmi
Én nem tudom, hogy miért de ki dob a játékból mindig és ez nagyon fel idegesít
Soha nem jeleníti meg a minecraft textúráját, ha megtenné, nem működne a hiba javítása
Crafting and Building Cabaran murm
Mostanába nem indul el
Elveszett a pàjàmà amin màr volt egy monster trapom