Post by madogarweiplan on Mar 11, 2022 20:21:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Renegade Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Renegade Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ενεργοποιήστε τη λειτουργία θεού ▞▞▞
▞▞▞ Renegade Racing 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι είναι υπέροχο. Απλώς δεν ξέρω αν όντως αντιμετωπίζω το πραγματικό ppl. Συνολικά αυτό το παιχνίδι είναι απαραίτητο να παίξετε.
Βίκας φίλε
Ψεύτικο παιχνίδι για πολλούς παίκτες, πολλές διαφημίσεις. Χάσιμο χρόνου.
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι πάρα πολύ Επειδή δεν μπορώ να παίξω αυτό δεν είναι ανοιχτό στο κινητό Samsung Galaxy
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, τα επίπεδα είναι διαμορφωμένα, επομένως είναι φαινομενικά διαφορετικά, αλλά εκτελείτε το ίδιο παιχνίδι-δράση-παιχνίδι. Τα επίπεδα είναι μεγάλα, αλλά σχετικά ευχάριστα. Το κύριο παράπονό μου ήταν το κλείσιμο του παιχνιδιού στη μέση του παιχνιδιού, και αν βρίσκεστε στη μέση του σκοράρισμα, θα εξαφανιστεί. Παρακαλώ διορθώστε στην επόμενη ενημέρωση παιδιά, και θα δώσω 4× * αστέρια.
Απόλυτο χάσιμο χρόνου. Υπάρχουν πολλές φορτώσεις σε αυτό το παιχνίδι. Είχα χάσει τα MB μου.
Πέσο για τον El Dia Del Rey και ήμουν σαν τον 60ο και επρόκειτο να μάθω αν θέλετε να πάω 🔙 στο 😴 τώρα 👶 το κορίτσι είναι το μόνο που πρέπει να πάω Δεν έχω ιδέα τι να σου πω ότι επρόκειτο να γνωρίσω το 60ο 60ο 60ο και θα μάθω αν με θέλεις στο 60ο και εγώ στο 60ο και θα μάθω 60ο και δεν ξέρω πόσο είναι το μόνο πράγμα που ο 3ος 33ος αγώνας ποδοσφαίρου γυμνασίου απόψε μαζί σας είναι το ίδιο πράγμα που έχω πάει εκεί
Διακοπή εμφάνισης σφαλμάτων όταν θέλω να φορτώσω διαφημίσεις. Επαναλαμβάνονται τα λάθη
Φύγε η Βάρα
Είναι ένα παιχνίδι balpakna που έχω δει ποτέ
Renegade Racing Трке yfz
Το καλύτερο παιχνίδι. Το έπαιζα νωρίτερα στο FRIV. Com, αλλά παρακαλώ μια πρόταση Ζητώ ταπεινά από τους προγραμματιστές να κάνουν τους αγώνες να διαρκέσουν περισσότερο ή ξέρετε, συμπεριλάβετε κάποιο επίπεδο μαραθωνίου ή κάτι τέτοιο, ώστε ο αγώνας να μην τελειώσει πολύ σύντομα, Ευχαριστώ προγραμματιστές που είδατε το αίτημά μου. Ροκ ρε παιδιά 👍
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι 😎
βίκας
Το χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει
Υπέροχο παιχνίδι
Μεγάλος . Αλλά μερικές φορές η οθόνη κουνιέται πάρα πολύ
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, δεν είναι πολύ δύσκολο Μου αρέσει πολύ Κατεβάστε το παιχνίδι παρακαλώ θα σας αρέσει και σε εσάς
Hugo Troll Race 2: The Daring Rail Rush Arcade bonv
Καλό παιχνίδι αλλά πρέπει να βασιστείς στις διαφημίσεις αν είσαι f2p!!!
Αυτό το παιχνίδι κάποτε ήταν διασκεδαστικό στον υπολογιστή, αλλά τώρα πρέπει είτε να παρακολουθήσετε διαφημίσεις είτε να πληρώσετε για να προχωρήσετε στο παιχνίδι
Renegade Racing रेसिंग jlrx
Ivn Bbn Vbm C Vn Cm
Αυτό είναι ένα διαιτητικό παιχνίδι
Γεια γεια
Είναι το καλύτερο παιχνίδι που μου αρέσει
Αυτό είναι ωραίο παιχνίδι
Renegade Racing Perlumbaan tos
Παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και μια εβδομάδα και περίμενα να δώσω την κριτική μου μέχρι τότε. Έτσι, τα πρώτα χειριστήρια είναι πολύ αξιοπρεπή και κινούνται προς τα εμπρός με τον τρόπο που τα εντολάτε. Δεύτερον, οι διαφημίσεις είναι εφικτές, ειδικά είναι ότι σας δίνουν διπλά μετρητά για αναβαθμίσεις για να αποκτήσετε καλύτερα οχήματα. Τρίτον, λαμβάνετε ανταμοιβές για την απόδοση με τα ακροβατικά σας, όσο καλύτερα και περισσότερα κάνετε, τόσο πιο γρήγορα πηγαίνετε, οπότε και μόνο οι αγώνες θα σας κάνουν να φάτε τη σκόνη κάποιου. Ευχαριστώ για όλη τη διασκέδαση που περνάω. Μην καθυστερείτε, κατεβάστε σήμερα!!
Ωραίο παιχνίδι. Το έπαιζε ως παιδί. εξακολουθεί να είναι υπέροχο ακόμα και σήμερα
Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που αναβαθμίσατε πολύ βαρετό 😴 και δεν ενδιαφέρεστε Παρακαλώ επιστρέψτε το στο Normal παιχνίδι μας abeg
Είναι ένα καλό παιχνίδι αγώνων που δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου. Μου αρέσει όταν παίζω τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι. Το παίζω στον ελεύθερο χρόνο μου.
Καθόλου άσχημα και. Είναι καλό για παιδιά όχι για άνδρες… Δεν είναι καλό
4 μπορεί να είναι διαφορετικά, παίζω άλλο παιχνίδι, οπότε συγγνώμη που σας έδωσα μόνο ένα αστέρι
Ότι ναναι
Nyc
Περίμενα αυτό το παιχνίδι από τότε που το Fromm 5Years το έπαιζα σε υπολογιστή τώρα χάρη στο not Doppler που το κυκλοφόρησε σε κινητά αλλιώς είναι υπέροχο παιχνίδι
Έχει συνεχώς σφάλματα κατά την εμφάνιση διαφημίσεων προς όφελος του παίκτη και, στη συνέχεια, προσπαθεί να ισχυριστεί ψευδώς ένα "πρόβλημα σύνδεσης στο διαδίκτυο", το οποίο είναι ψέμα. Προσπαθούν να ωθήσουν τους παίκτες να αγοράσουν τις ίδιες αναβαθμίσεις. Εντελώς στραβά. Απεγκαταστάθηκε.
Renegade Racing Racing ort
Renegade Racing Racerspil sgbu
αυτό είναι πολύ κακό παιχνίδι
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι σαν να παίζω αυτό το παιχνίδι από τότε που ήμουν 3 χρονών τώρα είμαι 15 μερικές φορές το διαγράφω κατά λάθος και μπορείς επίσης να αλλάξεις το αυτοκίνητό σου κάθε περίεργο λόγο😎😎😎😎😎
Διασκέδασα για περίπου 5 λεπτά, μετά το βαρέθηκα λίγο. Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που γίνονται γρήγορα επαναλαμβανόμενα και χρειάζεται υπομονή για να το παίξεις.
Το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών. Θα σας παρακαλούσα όλους να μην εγκαταστήσετε αυτό το παιχνίδι, καθώς τις περισσότερες φορές θα χάνετε μόνο γιατί δεν υπάρχει τίποτα ως "πραγματικό multiplayer" σε αυτό το παιχνίδι. Θα χάνετε πάντα σε αυτό το παιχνίδι σίγουρα και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί το αυτοκίνητό μου σταματάει ξαφνικά σε αυτό το παιχνίδι. Ακόμα κι εγώ θα ήμουν στην πρώτη θέση, τότε το αυτοκίνητό μου θα σταματούσε ξαφνικά και μετά το αυτοκίνητό μου θα ξεκινούσε μόνο όταν θα ήμουν στην 6η θέση. Πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί προοριζόταν μόνο αυτό το παιχνίδι
Το αίτημά μου να διαχειριστείτε ότι αφαιρέστε ή αλλάξτε τα ονόματα κατόχων θέσης (Θεός κλπ) παρακαλώ σας...
είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό παιχνίδι, αν και χρειάζεται τρισδιάστατες εξελίξεις.
Αξίζει ένα παιχνίδι που δεν κατεβάζει
Διλέκα
Αυτό το παιχνίδι είναι σπατάλη και κακό παιχνίδι
Δεν είναι σαν την έκδοση friv ή kizi, ήταν η bugatti; ήταν παλιά αυτοκίνητα;
πολύ ωραίο παιχνίδι