Post by madogarweiplan on Mar 11, 2022 20:27:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish through music with Lirica ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Spanish through music with Lirica IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator kodova novac ▞▞▞
▞▞▞ Learn Spanish through music with Lirica 2022 version ▞▞▞
Za sada dobro, upravo sam ga instalirao. Pravopisna pogreška na prvoj stranici "Lear" ne daje mi sjajan osjećaj. Također pitaš za moj email.....samo čekam SPAM ali za sada malo povjerenja. Samo malo zabrinut ništa nije besplatno,
Sjajan početak za aplikaciju, samo treba dodati još aktualnih pjesama za učenje
Odlično dok nije prestao raditi odmah nakon što sam se pretplatio.
To je bilo dobro
Stvarno dobra aplikacija, jako uživam u njoj. Međutim, jedna stvar koja me muči je da tekstovi pjesama nisu doslovni prijevodi što otežava čitanje i razumijevanje teksta. Ali hvala na nevjerojatnoj aplikaciji bez obzira na to.
Sviđa mi se ova aplikacija
Na mom jedan plus sve riječi za odabir su odsječene. Neupotrebljiv je
To je zabavan način da vaše dijete nauči španjolski
Aplikacija je stvarno dobra. Iako sam se susreo s puno problema u učenju španjolskog 'jer ne objašnjava sve nego sažetak..... Ipak je gudd
Iako sam napredovao u čitanju i pisanju s Duolingom, i dalje se borim s razumijevanjem slušanja. Kao gringo koji voli latino glazbu (norteño, cumbias, bachatas), oduvijek sam želio alat poput Lirice za učenje putem glazbe. Bez znanja o Lirici, pretražio sam trgovinu aplikacija s pojmovima "glazba nauči španjolski" i pronašao ono što bi moglo biti moj omiljeni alat za učenje. Jedna napomena koju imam za programere: Možete li dodati još klasika i stilova glazbe (možda čak i neke koridore)?
Ovo je stvarno dobra aplikacija. Bilo bi sjajno imati druge jezike poput portugalskog ili francuskog!
Nic aplikacija
Strašnost. Sviđa mi se što radi offline. Ali besplatne pjesme prikazuju samo 1 pjesmu
Ova aplikacija smeće. Ne možete pretraživati pjesme koje želite slušati
Odlična aplikacija za učenje☺️
Ne otvaraj
glazba s tekstovima čini život ugodnim jer volim pjesme, posebno one koje nisu na jeziku koji govorim. ♥ ♥ ♥ 💖 ♥ 💖💖🇦🇽🇦🇬😍😘😘💏💑👍👍👌👌💔💖💕💝💜💞💟❣💙💚💛💓❤💘💋💌🌷🌹🌏💒🎄🎀🎁
Nece se otvoriti od ovog tjedna!! ((
Learn Spanish through music with Lirica تعلیمی gmp
cool zabava
Learn Spanish through music with Lirica Vzdělávání jehi
Molimo prevedite cijelu pjesmu na engleskom kao na španjolskom u dijelu za pregled (popis rječnika) .
Ugodan vam dan danas
Sjajna aplikacija koja vam omogućuje da naučite španjolski i naučite tekstove latino pjesama. Može se poboljšati dodavanjem nove pjesme svaki tjedan.
Beach Buggy Blitz Rennsport lxf
Nevjerojatan alat za učenje. Uzbuđuje me učenjem i pruža određeni vokabular koji inače ne bih naučio. Naučio sam svaku pjesmu! Nestrpljivo čekam ažuriranje!
Ova aplikacija je divna
Ne dobro
Sjajno je, dodajte još jezika
Jako mi se sviđa ova aplikacija, ali pjesme su toliko ograničene da su korisne koliko bih želio, ali sviđa mi se kako vas vode kroz tekstove i ispituju kako biste ih zadržali. Nastavit će vidjeti hoće li se glazbena baza proširiti
aplikacija ne radi, pomicanje je brzo i vodi vas na isto mjesto iznova i iznova. nisam početnik, ali mi nije dopustio da povećam svoju razinu. Nisam stigao odabrati pjesmu, izabrala je za mene. Ali to nije htjelo igrati, pa sam IZBRISAO aplikaciju.
Volim to
Ideja aplikacije je super, ali nema više novih pjesama pa je postalo pomalo dosadno.Aplikacija se ne otvara. Ne vidim da je verzija 3.7 dostupna u trgovini Google Play. Odlična aplikacija!! samo treba više pjesama besplatnih i premium. Platio bih to, kad bih mogao prvo vidjeti pjesme koje bih platio. Za sada pjesme koje su premium ne znam niti volim, pa bih volio vidjeti razliku u glazbi ako bih platio, i naravno više pjesama općenito.
Apsolutno volim ovu aplikaciju! Slušam Reggaeton već 10 godina, nisam baš razumio riječi dok ne bih preveo pjesmu i tada bih nekako znao o čemu se radi, ali nikad to nisam u potpunosti naučio. Lirica vas podučava jeziku na način koji u potpunosti pokreće vaš mozak kako bi vam olakšalo razumijevanje. Osjećam se kao da sam naučio više koristeći ovo za 3 dana nego u 10 godina. Hvala! (Samo bih voljela da ima više pjesama ili način da zatražite da se određene pjesme dodaju). Inače super aplikacija!
Uglavnom besplatno za korištenje. Ova je aplikacija sjajna, iskustvo učenja je vrlo dobro i jednostavno. Uz glazbu je ugodno učiti, no glazbena knjižnica je mala u usporedbi s količinom pjesama dostupnih na njihovoj youtube stranici. Većina uzbudljivijih i optimističnijih, najnovijih pjesama dostupna je samo premium korisnicima. Promijenio sam telefon i ponovno preuzeo aplikaciju, samo da bih otkrio da su neke pjesme koje su prije bile dostupne besplatno sada dostupne samo za premium korisnike. Ova aplikacija neka bude glatki prikaz YouTube kanala. Korisnicima je potrebno više pjesama za biranje. Ali inače odličan posao.
Imam tako zabavno iskustvo učenja s ovom aplikacijom i samo neću dati 5 zvjezdica jer želim imati premium, ali mi govori da moj uređaj nije kompatibilan s naplatom
Ne dopušta vam da odaberete svoju pjesmu za pretraživanje
Volim to!! Korisno je za učenje španjolskog i razumijevanje gomile stvari!
volim to
Fantastično. Vrijedi svakog dolara, ali na mom novom uređaju aplikacija ne priznaje moju pretplatu. Ovo je google bug. Međutim, ne mogu slati e-poštu putem aplikacije ni na jednom uređaju. Volim ovu aplikaciju, ali moj stari telefon je toliko oštećen da ne mogu koristiti aplikaciju. Molimo popravite. Zatražio sam povrat novca putem googlea i s obnovom ako se ništa ne učini na vrijeme. Hvala. (obnovljeno. Ponovo u poslu. Sviđa mi se ova aplikacija)
stvarno dobra i dobro izvedena ideja. do sada biblioteka pjesama nije tako velika pretpostavljam, ali nadamo se da će biti dodano puno više. ovisno o veličini buduće biblioteke, bio bih spreman platiti za ovu sada besplatnu aplikaciju. tldr odlična aplikacija, molimo dodajte još pjesama
Prijavio sam se za premium i pokušao pristupiti stranici Vaš plan na svom Samsungu, ali se neće učitati. Stalno se ruši. I neće uopće učitati obične stranice aplikacije. Potpuno beskorisno. Volio bih da ga nisam kupio.
Prilično sjajno. Ali moglo je biti više pjesama za isprobavanje. Međutim, i dalje je sjajna jer jedna pjesma ima mnogo poglavlja za učenje od gramatike do rječnika
Super aplikacija hvala puno.
Mnogo bolje od drugih resursa za učenje jezika kao što je Duolingo. Format u glazbi zaista pomaže pri pamćenju velikog dijela sadržaja. Jedino što mi se ne sviđa je da neke od portorikanskih pjesama mogu biti vrlo teške za razumjeti. Osim toga, ideja aplikacije i njezina izvedba su stvarno dobri.
Sviđa mi se koncept! Mislim da je glazba moćan alat za učenje novog jezika. Nažalost, već govorim španjolski. Možete li dodati još jezika? 🤔
super ali ne mogu izabrati pjesmu
Do sada mi se ova aplikacija apsolutno sviđa! Ja učim je način koji je najbolji za mene. Već znam puno ovih pjesama pa je to čini još boljom. Budući da iz nekog razloga mogu e-mail, reći ću to ovdje. Volio bih vidjeti "svemirsku ljubav" od Sébastiena jallena i "todo de te" od rauwa Alejandra i/ili doslovno bilo što od Bad bunny, molim