Post by icexpotesua on Mar 13, 2022 3:29:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jail Break : Cops Vs Robbers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jail Break : Cops Vs Robbers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačni kristali ▞▞▞
▞▞▞ Jail Break : Cops Vs Robbers 2022 version ▞▞▞
Shvaćam da biste trebali nešto izgubiti kada umrete, ali barem spremite 1 predmet ili nešto jer postoje 4 osobe u dijamantnoj opremi sa snajperom/mitraljezom, kampiranje se pojavljuje u svakoj igri i nakon što potrošite novac u igrici od oružja koje preuzmete 20 sati za mljevenje samo da ga izgubite u 1 min jer niste imali sreće i pridružili ste se serveru koji ima potpuno opremljene protivnike. Izgubio sam 150 zlatnika i 40 smaragda i 20 dijamanata kao pljačkaš. Policajac je lako zaraditi novac, tako da ja stvarno nisam njegu.
Uzmi je cool
Drift Max Pro - Drift Racing Racing axad
KADA PRVI PREUZIM OVO DOBRO JE KADA IZBRIŠEM OVO I PREUZIM OVO PONOVO OVO NE RADI PLS POPRAVI
Kakva je to luda igra jer sam od prošle godine čuvao svoj novac, ali sve je nestalo, molim te, ne preuzimaj, to je najgora igra i nemoj trošiti MB
Jail Break : Cops Vs Robbers Igranje vlog dlkp
Volim ovu igricu, ali ako želim biti policija, piše da je puna pa molim dodajte još nekoliko policajaca ova igra je tako nevjerojatna da sam ovisna o njoj😁🙃
Igra je jako zaostala čak i na wifi-u i dalje kasni i kad bih je mogao ocijeniti 0 zvjezdica, ja bih
Igra je sada bolja. Lijepo radi programer i radnik, nadam se da ćete je poboljšati i nadam se da možete ažurirati inventar kako se vaše stvari ne bi izgubile
zaostajem
Užasno. Ova igra je PTW.
molimo vratite grešku kada se greške vrate dajem 5 zvjezdica zadovoljstvo bez glitha mi nismo pljačka hrv
Stalno zapinjem u banci i ne mogu pobjeći p
Carter S -- Mali oglasi i prodavnice # Goglasi.com
Ovo je nevjerojatno!! Svaki put kad vidim igru koju mi je napravila, ja skinem. Prva igra koju sam dobio od vas je Bedwars. Mislim da je dobro i sve, ali igram na računalu (koristim bluestacks btw) na moram koristiti miš jer tipke "wasd" ne rade ili tipke "strelice" pa sam prisiljen koristiti svoj miš, ali općenito .. meni bi to bilo 10/10 :3
Mogu mu dati 5 zvjezdica, ali zvuk je vrlo zastrašujući, promijenite zvuk
Želim da se požuri i završi danas prije 1 sekunde
Bok, stvarno sam uživao igrati ovu igru, ali možete li ovu igru učiniti većom i više mjesta za pljačku također možete li natjerati policiju da počne s 20 kruha ak 47 i ljekovitim napitkom jer uvijek vidim da su ih zlostavljali zatvorenici i kriminalci to će učiniti igra teža za kriminalce i mozes li vise ljubavi kao leather amor jer kad je netko nov u ovoj igrici nema puno para pa molim da to oglasi u ovoj igrici 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ova igra je cool, neugodno je kad umreš i imaš samo 1 hranu... I stvarno ti treba hrana, ali moraš skupljati.. Ali super igra!
Jail Break : Cops Vs Robbers Igranje vlog dlkp
Prilično je dobar osim glithea kada se zaglavite na tom mjestu za tepih
Kad kupim auto, mislio sam da ću ga zadržati zauvijek, ali igra ga nikada nije spremila, a ponekad nikada ne sprema vaše stvari, a ponekad kada gledate oglas da se ponovno pojavi, on pokvari i nikad vam ne da stvari. Popravi to molim te
Postoji buba zatvorenik me udario u zatvorenički toranj, popravite ovo, pomozite mi plz. Dajem vam pet početaka. Ja sam policajac
Mrzim ovu igru jer ako umreš, ne možeš zadržati inventar, ali možeš se ponovno pojaviti pomoću oglasa i nakon što se izrijedim poginem i ne mogu se ponovno pojaviti pa želim deinstalirati i hakirati ovu igru
Najgore je potrebno je oko sat vremena i previše je problematično, imam 3 gb prostora na telefonu i igra još uvijek kasni a ostale tj. kad povučem ikonu gdje god vidite vrijeme radi savršeno dobro, ali ovo je najgora igra koju sam ikad igrao
ne otvara se i vaša lokacija na karti je pogrešna ova igra je jako loša nadam se da će to uskoro popraviti
Mislim da je odlicno stvarno mi se svidjelo preporucio bih svima koji su dosadno stvarno zanimljivo
marš igrica je sranje koju god lozinku napiso neće jos jedamput marš
Dobra igra, ali postaje pomalo dosadna - kad počnete stariti - ali dobra je igra. Nadam se da ćete preuzeti. Stvarno je dobar samo, treba Lil više zabave!
😜😜😜😜😜😜😜😜😜
Jail Break : Cops Vs Robbers משחק תפקידים evq
Radite dobre igre i sve osim mm mm
U redu je, ali me stalno isključuje iz igre
Igra me odbija pustiti da igram; kad god pritisnem play, zaslon postaje bijeli i onda me vraća u glavni izbornik. To nije zbog prikazanih oglasa jer sam ih mogao vidjeti, a da se to nije dogodilo.
Ne sviđa mi se jer mi se nakon 2 minute ekran zacrni pa kad počne😑 mrzim to😡😡😡
To je dobra igra, ali Hurd policajci zapisnik na MJESTA su bili KRIMINALNI r u i wen Ubiješ zapovjednika on censpon I ubije tebe i u policajcu 1. najtraženiji je 2. najtraženiji je 2. najtraženiji 1. je kriminalac nije u redu on ne može umrijeti!!! Ne vidim ga od njegovih pušaka da op i og ok!!!
Rekli su da će poslužitelji biti isključeni od 8:00 do 20:00
cop: slične riječi i sinonimi | Kontekst.io
Gledao sam neke komentare i ljudi su govorili "MRZIM OVU STVAR!", ali sam odlučio da ga isprobam, kada sam se preuzeo, ušao sam u igru i 1 minutu kasnije bio sam izbačen iz igre, što nije dobro za mene .
Zašto se ne može ažurirati